Bewust / in werk en leven

Waar gaat het voor mij om? Waar zit ik in vast? Wat staat me te doen? Waar wil ik naar toe?

Bewust / in werk en leven is een verdiepende 1-daagse workshop gericht op bewustwording van jezelf ‘in dat wat er nu speelt’.

Opzet
In een kleine groep (max. 5 personen) besteed je aandacht aan wat er op dit moment in jouw leven aandacht vraagt of ‘zich aandient’. Door middel van diverse oefeningen en opdrachten ontdek je meer over de werking van het onbewuste, vastgeroeste overtuigingen, aangeleerd gedrag, natuurlijke talenten en daarmee meer over jezelf. 

Geschikt voor iedereen die hier nieuwsgierig naar is en de verdieping met zichzelf aan wil en durft te gaan. Door de kleine groep is er ruim aandacht voor je persoonlijke verhaal. De workshop geeft spiegels, inzichten en helderheid in jezelf; in het werken met het onbewuste ontvouwt zich namelijk altijd weer iets moois!

Until you make your unconscious conscious, it will direct your life and you will call it fate.” C.G. Jung

De workshop start om 9.30 uur (inloop vanaf 9.00 uur) en eindigt rond 16.30 uur.

Data 2020
In juli kun je deelnemen op:  
vrijdag 10 juli of vrijdag 17 juli
(Bij voldoende animo creëer ik een extra optie op vrijdag 24 juli)

Of schrijf je alvast in voor een workshop na de zomer op:
vrijdag 18 september of vrijdag 25 september

Passen deze data je niet? Maar heb je wel interesse? Neem gerust contact met me op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Kosten
De kosten voor deelname bedragen € 195,- excl. btw. (voor particulieren betreft dit inclusief btw.)  

Een heerlijke biologisch/vegetarische lunch en koffie, thee, fruit en hapjes zijn hierbij inbegrepen.

Locatie – ‘de Zolder’ in het Agnetapark in Delft
De workshop vindt plaats in de sfeervolle groepsruimte ‘de Zolder’, die ik samen met andere ondernemers deel. ‘De Zolder’ is gevestigd in een monumentaal pand in het Agnetapark van Delft. Adres: Frederik Matthesstraat 30, 2613 ZZ Delft

Parkeren kan in de nabij gelegen parkeergarage de Prinsenhof (5 min lopen). Ook is de locatie goed bereikbaar met het OV.

Corona-maatregelen
Het maximum aantal deelnemers is bewust klein gehouden zodat iedereen anderhalve meter afstand kan houden. Er zijn desinfecterende middelen en papieren zakdoekjes aanwezig.

Wil je hieraan deelnemen?
Graag ontvang ik je aanmelding via de e-mail. Vermeld hierbij je telefoonnummer en voor welke datum je je wilt inschrijven. Vervolgens neem ik graag persoonlijk contact met je op voor een telefonische intake & kennismaking.

Ik kijk er naar uit! 
flyer Bewust in werk en leven juli 2020

fotocredit ruimte ‘De Zolder’: Roos Koole