Trainingen en workshops

"Who looks outside dreams, who looks inside awakes."
C.G. Jung

3-daagse training voor managers & coaches:
“Persoonlijk leiderschap: begeleiden vanuit bewustzijn” 

Over het vergroten van persoonlijk bewustzijn, eigenaarschap & zelfsturing bij jezelf én bij anderen. Waardoor het in persoonlijke gesprekken gaat waar het over moet gaan en het begeleiden van anderen in hun ontwikkeling veel makkelijker gaat & ook nog eens leuker wordt. 

Als manager, teamleider of (interne) coach ben je dagelijks bezig met het begeleiden van andere mensen in hun ontwikkeling. Dat is niet altijd even makkelijk. Zeker als je dit ‘naast’ allerlei andere werkzaamheden doet. Herken je de volgende vraagstukken?:

Ben je op zoek naar handvatten hoe je anderen beter kunt begeleiden?
Worstel je met sommige vraagstukken van teamleden?
Wil je vanuit een groter bewustzijn werken?
Wil je liever dat anderen meer eigenaarschap en zelfsturing tonen in hun eigen ontwikkeling?
Wil je dat alle managers of coaches van jouw organisatie vanuit een breder (zelf)bewustzijn anderen begeleiden?

Afgelopen jaren heb ik met veel plezier een 3-daagse training ontwikkeld en gegeven aan een groep ‘talentleads’ (interne coaches) van een internationale organisatie. Met als doel: hun talentleads opleiden tot (nog) betere coaches van hun ‘talents’. Door het vergroten van het persoonlijk bewust zijn & het creëren van bewustzijn, eigenaarschap en zelfsturing bij hun talents.

Het gedachtengoed
Deze training was een groot succes en ik kijk er naar uit het gedachtengoed ‘begeleiden vanuit een groter persoonlijk bewustzijn’, bij meerdere organisaties te verspreiden.

De training bestaat uit praktische tools, verdiepende methodes, veel oefenen, theoretische achtergronden en inspiratie. En bovenal: het zet aan tot anders denken en anders doen. Bij jezelf als coach/manager, maar ook bij je coachee of medewerker.

Interesse?
Wil je deze training inzetten binnen jouw organisatie? (incompany)? Of wil je zelf deelnemen aan deze training (via open inschrijving)? Neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!  

<Meer informatie over deze 3-daagse training volgt nog. Uiteraard kun je altijd in de tussentijd contact met mij opnemen voor vragen over deze training>