Teamcoaching – voor verbinding & ontwikkeling

Wil je meer verbinding binnen je team? Wil je dat teamleden elkaars krachten en talenten beter kennen én benutten? Of heb je begeleiding nodig bij het realiseren van verandering?

Met zeer veel plezier begeleid ik teams in ontwikkeling. Door aandacht te geven aan wat er leeft en met elkaar te ontdekken wat er nodig is voor het realiseren van een krachtige en open samenwerking. Door inzicht in en acceptatie van ieders persoonlijke kwaliteiten én valkuilen; en daarmee de kwaliteiten en valkuilen van het team als geheel.

Door mijn achtergrond en ervaring in het organisatieadvies en coaching bekijk ik de vraagstukken zowel vanuit (organisatie)doelen en structuur, als vanuit mensen en hun interactie. Een mooi geheel dus!

Werkwijze
De aanpak en doorlooptijd van het ontwikkelen en krachtiger maken van een team is altijd afhankelijk van de vraag en de huidige situatie van het team. Na een oriënterend gesprek maak ik graag een aanbieding op maat.

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Organisaties
Organisaties waarvoor ik met plezier team- en heisessies heb begeleid zijn o.a.: od205, Gemeente Westland, BNG bank, TU Delft, De Nederlandse Bank, Ministerie van Justitie en Veiligheid, Raad voor de Leefomgeving en Infrastructuur.