Tijdelijk: gratis Ontwikkeladvies!

Wil of moet je een volgende stap maken in je werk?
Maak NU gebruik van de tijdelijke subsidieregeling voor gratis loopbaan- en ontwikkeladvies!

Met de nieuwe subsidie regeling “NL Leert Door subsidie“, kunnen 20.000 mensen gratis ontwikkeladvies krijgen t.w.v. € 700,- (incl. 21% btw en arbeidsmarktscan). Het Ontwikkeladvies is een tijdelijke subsidieregeling van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid om mensen zicht te geven op hun mogelijkheden en arbeidsmarktkansen die er in deze crisis voor hen zijn.

Iedereen tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd komt hiervoor in aanmerking. Het maakt niet uit of je op dit moment werknemer, werkloos, zzp-er of zelfstandig ondernemer bent.

Als erkend loopbaanprofessional van de Noloc ben ik als loopbaancoach hiervoor beschikbaar!

Wil of moet je een volgende stap maken in je werk? Ben je toe aan een loopbaan-APK of een nieuwe blik op de toekomst? Meld je per direct aan!

Met het gratis Ontwikkeladvies krijg je:
– 3 persoonlijke gesprekken á 1,5 uur bij mij in mijn praktijk in Delft.
– Een helder Persoonlijkheidsprofiel
– Inzicht in drijfveren en talenten
– Zicht op toekomstmogelijkheden o.a. door een Arbeidsmarktscan
– Vertrouwen & inspiratie

Hoe werkt het?
Je hoeft zelf niets bij de overheid aan te vragen, dat verloopt via mij. Wel zal ik eerst de aanvraag moeten registeren én zal ik je vragen bij afronding van het traject een aantal benodigde formulieren in te vullen en de ondertekenen om aanspraak op de subsidie te kunnen maken. Dit zullen we allemaal samen doen. Heel makkelijk werkt het dus.

De “NL Leert door” subsidiepot is wel beperkt, dus meld je snel aan!

Ik zie je mail graag tegemoet!
PS. Vermeld hierbij meteen even je volledige voor- en achternaam en je geboortedatum. Die gegevens heb ik nodig voor de eerste registratie.