Coaching – voor het verdiepen en versterken van je eigen kracht

Heb je het gevoel dat je vastgelopen bent in werk of leven?
Ben je ondernemer en heb je behoefte aan een sparring partner?
Of werk je als coach, manager of trainer veel met mensen en heb je zelf ook behoefte aan een spiegel en verdieping van je eigen gedrag?

Coaching is geschikt voor iedereen die de behoefte heeft om (meer) vanuit eigen kracht in het leven én werk te staan. Bewustwording en acceptatie van jezelf, je unieke talenten, drijfveren en wensen, helpen je te worden wie je bent en te gaan doen wat je wilt.

Aan de hand van diverse oefeningen en methoden krijg je inzicht in je persoonlijke thema’s, unieke drijfveren, talenten en uitdagingen. Maar ook inzicht in dat wat om aandacht vraagt of wat je liever anders wilt doen.

Werkwijze
De invulling en het aantal benodigde coachingsgesprekken zijn sterk afhankelijk van je vraagstuk. Voordat we gaan starten bepalen we samen het aantal gewenste gesprekken en een haalbare doelstelling. Ik werk met gesprekken van 2 uur die vaak om de 2 á 3 weken plaatsvinden. Wil je weten wat coaching voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.